/// За нас

Създадена през 2006 год със 100 % частен капитал. Предметът ѝ на  дейност е търговия  със селскостопанска техника и резервни части.

Фирмата е изключителен представител за Североизточна България на "Оптиком"ООД изключителен представител на ARGO Tractors S.p.A. (трактори LANDINI и McCORMICK); на JCB Agriculture (трактори JCB Fastrac, телескопични универсални и компактни товарачи JCB); на RIBOULEAU MONOSEM (сеялки и култиватори MONOSEM); на SULKY-BUREL (сеялки за слята повърхност и тороразпръсквачки SULKY); на OVLAC S.A. (плугове) и много други утвърдени европейски производители на земеделска техника.

Вносител е за България на селскостопанска техника (сеялки, почвообработващи машини ,пръскачки) на GREAT PLAINS Manufacturing incorporated. 

Въпреки кратката си история благодарение на опитния екип, развивайки активна дейност, борейки се да спечели и затвърди доверието на многобройните си клиенти, фирмата  уверено завзема все по-голам дял на пазара на селскостопанска техника и резервни части в региона.

///Агро Старс ООД


/// Последни продукти


Не пропускайте да разгледате нашите продукти


Copyright 2017 Агро старс ООД
Сайта е направен от Ди Ейч Студио